The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Leapsa de la Miku: Ziua 25

marți, 7 august 2012

| | |
 Povestește despre cineva care te fascinează și de ce.

La ora asta, in contextul asta si dupa 3 nopti consecutive de nesomn, nu ma mai fascineaza nimic, poate doar un pat dublu, cu saltea moale si posibilitatea a dorm...mult.
Trecand (aparent doar) peste starea de letargie generala, de regula ma fascineaza persoanele puternice, care reusesc sa treaca peste probleme, sa lupte.
Ma fascineaza un anume tip care a reusit sa treaca peste cele mai grele probleme (cu toate ca si le facuse singur, dar heei, nu se pune) si sa isi faca o viata atunci cand nimeni nu credea ca mai poate.
Sunt destul de criptica, stiu, dar chiar nu ar trebui sa dau detalii, in eventualitatea (minima) in care el mi-ar citi blogul.
Si pe langa puterea lui si vointa uriasa, mai mai fascineaza si ochii lui, atat de expresivi, care iti pot spune o poveste intr-o singura privire si parul extrem de negru si...gata ma opresc aici pana nu o iau pe ulei.

0 comentarii: