The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Noua echipa a lui House

vineri, 27 iulie 2012

| | |
Doamne, le ador pe fetele astea!
Chi Park e un fel de little House, in varianta feminina. Exact, dar exact genul lui.Tupeista, sarcastica, impulsiva, si cel mai important, se pune la mintea lui: se contrazic, isi joaca feste, pun pariuri, dar sunt si aliati cand e cazul. E pur si simplu dementiala.



Iar Jessica, pe langa faptul ca pici in cap de bine ce arata, e genul care se cam arunca cu capul inainte, fara sa gandeasca. A fost data afara pentru ca a avut incredere in House si se vede ca il apreciaza ca doctor, dar nu ii e frica sa-l dea cu fundu' de pamant cand din cand in cand.
Deci nu mai vreau vechea echipa inapoi, astea doua sunt dementiale!
Bine, poate as vrea-o pe 13, e singura in afara de Wilson care il intelege pe House (de fapt, nu stiu cat il integele Wilson) si au stabilit un fel de relatie, se inteleg unul pe celalalt si se ajuta, au un fel de prietenie.
Mi-a placut de ea de la inceput, mult mai mult decat de Cameron, si chiar speram sa se cupleze cu Chase.

p.s.: Tare faza "Tu esti Doctor 13?"

0 comentarii: