The Hunger Games by Suzanne Collins Darkest Powers by Kelley Armstrong Strange Angels by Lili St. Crow Vampire Academy by Richelle Mead
“Oricât de tare aș vrea acum să-mi întrerup călătoria spre trecut, nimic nu mă poate opri spre a-ți demonstra că te înșeli. Viața și moartea se împletesc încet, iar ceasul nostru sună neîncetat pentru a ne demonstra propria-i putere.”
Elena Costea

Doua povesti cutremuratoare de dragoste

joi, 15 decembrie 2011

| | |
Doua povesti cutremuratoare de dragoste: povestea lui Hachi si povestea leului Christian

Hachi a fost un catel din rasa AkitaInu care in fiecare zi isi astepta stapanul sa vina de la serviciu. Cand auzea semnalul trenului fugea de acasa pana la gara, unde se aseza cuminte si astepta ca stapanul lui sa apara. Zi dupa zi...pana intr-o zi, cand stapanul lui a murit. Familia acestuia s-a mutat din oras, lasandu-l pe Hachi acolo, iar el a continuat sa isi astepte stapanul in gara pana in ultima clipa a vietii lui.


De aceea Hachi va fi si eroul meu, de asemenea.


A doua poveste, cea a leului Christian, suna cam asa: John Rendall si Ace Berg au crescut un pui de leu pana cand acesta s-a facut prea mare ca sa mai poata fi tinut in casa. Un an mai tarziu, ei s-au dus sa il vada in mediu sau natural. Au fost avertizati de faptul ca leul a petrecut un an in salbaticie si cel mai probabil nu ii va recunoaste. Ce s-a intamplat cand leul i-a vazut?


S-a bucurat la ei ca un catel care se bucura cand isi vede stapanii venind acasa.

Precizez ca ambele povesti sunt REALE.

Asta pentru a demonstra, inca o data, ca animalele pot avea suflet mai bun decat oamenii, iar iubirea lor trece peste orice obstacol.

Exista, intr-adevar, iubiri care nu mor niciodata. Pacat ca nu intre oameni.

0 comentarii: